Vi søker ny partner

Alpakkavandring er i vinden som aldri før, og vi har flere henvendelser enn vi klarer å tilby opplevelser.

Alpakkavandring ble etablert av oss, Bjørn Brændshøi og Alexandra Martinsen, våren 2018. Navnet gjenspeiler det å vandre, som både alpakkaene gjør i Andesfjellene og deltakerne gjør med alpakkaene her, og dyrene vi elsker; alpakka. 

Vi har det opprinnelige, gode konseptet, som nå er et meget godt gjennomført og etterspurt opplegg. Vi har gjort alpakkavandring kjent, og er ekstremt godt synlig i media. Det fører til mange henvendelser, økende for hver måned som går.

Vi har langt flere henvendelser enn vi har kapasitet til, og vi ønsker å kunne tilby enda flere mennesker gleden av å møte og oppleve alpakkaer!

Per i dag har vi alpakkavandring på hovedgården vår i Sørum, og hos Maiken og Ola i Hurdal (Nilsstua Alpakka).

Vi er nå på jakt etter en ny partner sør for Oslo, vestsiden av fjorden, for å ta hovedsakelig kundene i Sør-Norge og sørlige deler av Oslo/Asker/Bærum.

Vi tilbyr et avtalebasert opplegg basert på provisjon, en slags franchise, men mer lettbeint. Opplegg og innhold som skal tilbys defineres av oss, og skal være så nært opptil opprinnelig konsept som vi leverer her i Sørum. Vi gir opplæring, og bistand i oppstarten. Vi vil være aktivt med for å sørge for at kundene får opplevelsene vi som merkevare står inne for, og har solgt de. Dere blir med andre ord ikke overlatt til dere selv..

All markedsføring og kundehåndtering gjøres av oss.

Dere stiller deres tid til disposisjon og vi fyller opp avtalt tid med besøkende. Vi setter opp datoer mange måneder frem i tid, slik at kunder kan booke langt frem (forutsigbarhet).

Alpakkaene eier dere, og må ha svært godt gemytt. De må fungere med alle typer mennesker (store, små, gamle og unge). Alpakkaene må grimetrenes godt før oppstart, slik at de kan være med på oppleggene. Vi stiller store krav til dette punktet, det er mange alpakkaer som ikke egner seg til dette. Det skal være trygt for alle å delta på alpakkavandring, HMS og dyrevelferd må til enhver tid ivaretas.

Dere fakturerer oss månedlig for gjennomførte alpakkavandringer, og vi fakturerer provisjon tilbake. 

Les mer om opplegget som tilbys på nettsiden vår.

Forutsetninger for videre dialog er:

  1. Du er ekstremt opptatt av alpakkaer, kjenner de godt, kjenner deres historie og alltid vil lære noe nytt
  2. Du må være glad i mennesker, ikke være redd for å tale til forsamlinger, og alltid være på tilbyderen
  3. Du må ha et mål om å leve av alpakkaene
  4. Du må være forberedt å jobbe mye helg, ettermiddager og ferier – det er da de fleste ønsker å gå alpakkavandring
  5. Minimumsantall grimetrente alpakkaer (hingster) som kan brukes til alpakkavandring er 10
  6. Minimumstid som gjøres tilgjengelig til å begynne med er 1 vandring lørdag, 1 vandring søndag og 1 ettermiddag ukedag
  7. Tilgjengelig tid må skaleres etter etterspørselen

Vi er med andre ord på jakt etter deg som ønsker at alpakkanæringen skal bli noe å leve av, mer enn en hobby, og som ikke er redd for å prøve noe nytt. Du må være forberedt på å jobbe mye for å oppnå gode resultater.

 

Om dette høres interessant ut, send oss en epost eller slå på tråden.

Bjørn Brændshøi

Smedsrud Alpakkagård AS

Alpakkavandring

Bingenveien 35

1923 Sørum

Tlf. 41300878

Alpakkavandring med Joey og Synne - Fotograf Kjell-Jostein Sivertsen